Piparmintun kissasivut

Meidän ihanat tytöt: Orcana Helegro (Tsekkoslovakiasta tuotu) ja Piparmintun Love Dream (oma kasvatti) 💕💕

Sivuillamme voit tutustua rakkaisiin kissoihimme, jotka ovat kuin perheenjäseniä

KISSALA
Meillä on pieni kissala eteläisessä Suomessa. Bengalit ovat hyvin seurallisia, vilkkaita ja aktiivisia kissoja, jotka haluavat olla joka asiassa mukana, mitä ihminen tekee. Saman luonteinen kissakaveri olisi hyvä olla kotona. Myös koirien kanssa bengalit tulevat yleensä oikein hyvin toimeen.  

KASVATUS
Kasvatuksessa pidämme tärkeimpinä asioina kissan luonnetta ja terveysasioita. Toki ulkonäkökin on tärkeä asia etenkin  kasvatukseen käytettävillä ja näyttelyissä käytettävillä kissoilla. 

PENTUJA VAPAANA 
Meillä on vielä vapaana joitakin tammikuun 2021 lopussa syntyneitä, kauniskuvioisia ja runsasglitterisiä pentuja. Hinta on näillä ihan kohtuullinen, kun verrataan bengalien yleiseen hintatasoon. Pennuille etsitään sopivaa, rakastavaa loppuelämän kotia. Kasvattajan tuki on aina tarvittaessa saatavilla.

Poikapennut ovat valmiiksi kastroituja, joten siitäkään ei ostajan tarvitse huolehtia. Ennen luovutusta pennut on kahteen kertaan rokotettu, muutamaan kertaan madotettu, sirutettu ja eläinlääkäri on ne tarkastanut. Tarkastuksesta ostaja saa todistuksen. Pennut on rekisteröity Suomen kissaliittoon.

Pentujen vanhemmat ovat kattavasti tutkittuja, testattuja ja terveiksi todettuja, sekä HCM-ultrattuja. Kaikista vanhempien tuloksista ostaja saa todistukset.

KISSALAMME KISSAT, MYÖS ULKOMAILTA TUODUT
Jokaisesta kissalamme kissasta on
etusivulla, vasemmalla  puolella olevien linkkien takana pieni esittely ja kuvia.

Palataan asioihin ja jutellaan  🐾  


Tuulikki Tamminen
Piparmintun kissala  

Puh. 041 5399234 
tuulikki.tamminen@elisanet.fi
www.piparmintun.fi

 


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Pepita Ud-Din | Vastaa 28.05.2020 17.24

Moikka :) laitoin facebookissa viestiä. Mulla on Leokatin bengaleilta 3v leikattu poikakisu ja sille etin lumibengalia (mieluiten tyttö) kaveriksi :)

Heidi Uusikoski | Vastaa 02.04.2019 10.28

Hei, kissalan väki, olisin mieheni kanssa kiinnostunut uudesta perheenjäsenestä jouduimme luopumaan rakkaasta lemmikistämme ja nyt koti on kovin tyhjä

Tuulikki Tamminen 02.04.2019 14.53

Laittaisitko minulle sähköpostia: tuulikki.tamminen@elisanet.fi. Ruskeamarmori tytön kodista ei vielä olla päätöstä tehty. Mukavan luonteinen ja kaunis tyttö.

jari | Vastaa 21.03.2019 23.36

kuinka paljon bengalin pennun turkki muuttuu sen kasvaessa?tuleeko kuvioinneista esim selkeämmät

Tuulikki Tamminen 23.03.2019 23.51

Bengalin pennun kuviointi ja värit voimistuu paljon iän myötä. Lumiväreillä kehtys jatkuu pitempään ja näillä vasta noin 1,5 -vuotiaana alkaa olla lopullinen.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.07 | 23:15

Hei,
onko teillä vielä kotia etsiviä pentuja vapaana?

...
28.05 | 17:24

Moikka :) laitoin facebookissa viestiä. Mulla on Leokatin bengaleilta 3v leikattu poikakisu ja sille etin lumibengalia (mieluiten tyttö) kaveriksi :)

...
28.03 | 16:35

Kaisa Tenhunen, toistaiseksi vapaana ovat pikkuiset. Olisiko mahdollista, että olisimme sähköpostilla yhteydessä, tai puhelimitse? Yt. Tuulikki Tamminen

...
28.03 | 11:48

Vieläkö sisarukset etsivät loppuelämän kotia?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS