Jasmin (Jassu)

Jasmin (Jassu) on 12-vuotias puolipersialainen, kiltti ja mukava tyttö. Jasmin ei ole niin seurallinen eikä joka asiassa mukana oleva, kuten bengalit ovat. Eiväthän lapsetkaan ole kaikki samanlaisia, mutta he ovat silti erilaisuudestaan huolimatta rakkaita vanhemmilleen.

Jassu menetti siskonsa Bertan elokuussa 2014 sateenkaarisillalle. Bertan menetys oli suuri surun aihe. Varmasti Jassukin ikävöi siskoansa, jonka kanssa oli noin 10 vuotta yhdessä elänyt. Minulle itsellenikin suru oli suuri. Olin niin kovin kiintynyt Berttaan, joka oli kiltti, meidän kissaporukan äitihahmo, muiden kissojen riitojen sovittelija... Bertalla on aina oma lokero sydämessäni...
💖

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

02.04 | 14:53

Laittaisitko minulle sähköpostia: tuulikki.tamminen@elisanet.fi. Ruskeamarmori tytön kodista ei vielä olla päätöstä tehty. Mukavan luonteinen ja kaunis tyttö.

...
02.04 | 10:28

Hei, kissalan väki, olisin mieheni kanssa kiinnostunut uudesta perheenjäsenestä jouduimme luopumaan rakkaasta lemmikistämme ja nyt koti on kovin tyhjä

...
23.03 | 23:51

Bengalin pennun kuviointi ja värit voimistuu paljon iän myötä. Lumiväreillä kehtys jatkuu pitempään ja näillä vasta noin 1,5 -vuotiaana alkaa olla lopullinen.

...
21.03 | 23:36

kuinka paljon bengalin pennun turkki muuttuu sen kasvaessa?tuleeko kuvioinneista esim selkeämmät

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS