Gabriel

Gabriel on kesällä 2012 syntynyt bengalipoika, joka on tullut meille Englannista. Väri on ruskeatäplikäs. On erityisen kilttiluonteinen poika, joka otti aikoinaan  herrasmiesmäisesti vastaan myös meidän uuden tulokkaan Gispa-bengalipojan. Nämä pojat elelevät edelleen yhdessä ja nauttivat kovasti toistensa seurasta (läheskään kakki kastroimattomat kollithan eivät sovi elelemään yhdessä). Gabriel on myös ihmisrakas, kehrääväinen, sylissä viihtyvä, lihaksikas ja kookas kissa. Kauniit ruusukkeet ja värit, sekä hyvät vartalon muodot.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

02.04 | 14:53

Laittaisitko minulle sähköpostia: tuulikki.tamminen@elisanet.fi. Ruskeamarmori tytön kodista ei vielä olla päätöstä tehty. Mukavan luonteinen ja kaunis tyttö.

...
02.04 | 10:28

Hei, kissalan väki, olisin mieheni kanssa kiinnostunut uudesta perheenjäsenestä jouduimme luopumaan rakkaasta lemmikistämme ja nyt koti on kovin tyhjä

...
23.03 | 23:51

Bengalin pennun kuviointi ja värit voimistuu paljon iän myötä. Lumiväreillä kehtys jatkuu pitempään ja näillä vasta noin 1,5 -vuotiaana alkaa olla lopullinen.

...
21.03 | 23:36

kuinka paljon bengalin pennun turkki muuttuu sen kasvaessa?tuleeko kuvioinneista esim selkeämmät

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS